Hallo! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Stephanie Yavelow - WaarBenJij.nu Hallo! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Stephanie Yavelow - WaarBenJij.nu

Hallo!

Blijf op de hoogte en volg Stephanie

18 September 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hey lieve iedereen,

Ik mis Nederland! Maar verder gaat het heel erg goed met me. Het was/is nogal wat deze overgang, maar het gaat me steeds beter af.
Om even toe te lichten: Ik bevind me nu in Baltimore op Goucher College (Www.Goucher.edu), en mijn major zal zeer waarschijnlijk 'Musical Theatre' worden. Dit zijn mijn lessen voor dit semester: Frontiers (dat moeten alle eerstejaars), Connections (ook voor alle eerstejaars), Engels, Ballet, Modern, Zangles, Theater, Filosofie. VET HE!!!!! Maar het is niet alleen maar leuk allemaal, ik zat afgelopen zondag 8 uur aan mijn huiswerk.. Wel een leuk feitje: voor mijn engelse les moet ik videospelletjes spelen! (en daar essays over schrijven maar dat is een bijzaak). De gast die deze les geeft is gestoord; hij wilde zijn passie verwerken in zijn les hahahha. Fine with me!
Nou goed, ik ga eten. Ik mis jullie heel erg en ben zo blij dat ik terug kom in de winter! Schroom niet te mailen en me te laten weten hoe het gaat, dat vind ik heel leuk om te lezen (maar verwacht niet een uitgebreid mailtje terug, sorry :) ik ben nog heel erg aan het zoeken hoe ik mijn tijd moet verdelen).

Liefs,
Steph

PS. als je dit niet wilt ontvangen kun je volgens mij ergens op een link klikken; stuur anders een mailtje dan haal ik je van de lijst.

• 18 September 2007 - 20:40

Elena Van Slogteren:

Hey Stephanie,

Wat ontzettend leuk om dit nu allemaal over je te lezen. Verbaast me helemaal niks dat je de "Musical Theatre" kant op bent gegaan. Heel veel succes daar en als je weer is in nederland bent moet je het zeker laten weten en kunnen we hopelijk iets afspreken.

Veel Liefs

kisses!

(efteling!!! :P )

• 19 September 2007 - 05:53

Laila:

Lieve stephiee!! Wat leuk iets van je te horen/lezen. Lijkt me allemaal zeer intensief wat je leert, maar wel ontzettend gaaf man!!!! Met mij gaat het ook super; hele leuke opleiding en de mensen zijn ook heel cooowwl en easy-going. Is je opleiding een beetje wat je vantevoren in gedachte had? Lijkt me zo leuk om jou over een paar jaar op Broadway te zien schitteren;-) Want dat ga je zekerrr! Nou lieverd, ik vind het heel leuk om een beetje op de hoogte te worden gehouden, en als je terug in Nederland bent wil ik je zeker ff zien!!! Veel plezier daar!!! Liefs Laila

• 19 September 2007 - 06:48

Lisanne:

cool :D

• 19 September 2007 - 10:19

Tessa:

STEPH!!!!!!!!!!!! Whaaaaaaa ik mis je!!
    Ik kom net van 2,5 uur scheikunde, het is saaaaaaaai. Ik heb zo'n zin in de winter, ik neem je gewoon die hele 3 weken in beslag. Heb je zoveel te vertellen, en uiteraard moeten we 1 of 2 seizoenen 24 kijken avec Ben en Jerry's. Gaat het allemaal goed daar? Drukdrukdruk?

Stoffertje, kom gauw terug.

Liefs Tikker

• 19 September 2007 - 10:23

Mirthe:

WIEHAHOOO!

• 19 September 2007 - 10:35

MIRRE:

Stephhhhhhhhhhhhhhhh!
    Hollie heeft laatst alle foto's afgedrukt van La France! Ze zijn echt zoo leuk allemaal! Pas op: er zitten een paar hele leuke foto's van jou tussen HAHA je weet wel, die ene, dus als je beroemd bent, worden wij nog rijk als we ze aan de pers geven MOEHAHHAHAHAHAHA. Ja ja, dat hadden we gister even bedacht. Ik ga nu ook nog een blokje op de woensdag bij Gaby volgen! Samen met Carl! vanavond eerste x, heb dr super zin in!
    Nou liefste Steph,, ik mis je ennnnnnn love you! Liefs!

• 19 September 2007 - 11:01

Anneke:

Lieve lieve lieve Steph..
    Oh, wat missen wij je allemaal.. :( (ik in het speciaal;))
    Ik vind het heerlijk dat je af en toe nog was op deze site neerzet, zodat wij ook kunnen lezen hoe het met jou gaat.. Enne.. zo krijgen we natuurlijk allemaal wel zin in de winter :D
    Tot snel, keep up the good work!!!!
    (K) Anneke

• 19 September 2007 - 16:35

Thomas Ruissen:

Leuk om te horen dat het goed gaat daar! zo te lezen een druk leventje daar maar dat kan je vast allemaal aan Het gaat je goed groetjes ook van de rest van ons x

Thomas,

• 20 September 2007 - 10:57

Sue:

Stephie, ik ben blij voor je dat het allemaal zo tof is! Hoop je in de winter ook nog een keertje te kunnen zien, maar ik geloof dat ik niet de enige ben ;) Maar in case of emergency therapy, you've got my number, hehe!
    Dikke kus!

• 21 September 2007 - 09:00

Marin:

Steppie! t'is echt zo leuk om al je verhalen te lezen! Dan hoor ik tenminste nog ns wat van je!
    Laat je t even weten als je in Nederland bent?
    Dikke kus en heel veel plezier daar!
    XXX

• 23 September 2007 - 13:31

Olivier:

hej steph. succes met alles en geniet ervan :P

• 28 September 2007 - 06:46

Clasien:

Leuk om te lezen hoe het met je gaat. Je leeft volop, zo te horen. Enjoy your life. Groet uit een regenachtig landje in Michaelssferen.