Er is er weer eentje
Door: Stephanie
Blijf op de hoogte en volg Stephanie
24 April 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik wilde jullie ook laten weten dat ik de 30ste van Mei terug ben! Het is zeker. JAAAAAAAAA.
Verder gaat het hier heel goed, tis erg druk maar deze week had ik 5 uitvoeringen dus dat maakte het het oefenen wel waard :)Hou me op de hoogte van Nederland, stel ik erg op prijs!
Veel liefs,
Steph
24 April 2008 - 20:15
Rianne G.:
Lieve steph,
wat heerlijk en right on time for the final gig 31 mei!
geniet nog even daar en ik kijk ernaar uit je weer te zien!
Kus rianne -
24 April 2008 - 20:19
Jonathan:
Waddap Swaf!
Gaaf dat je weer bijna terug komt! Ik hoop dat je het daar nog super hebt de aankomende tijd, ookal is die misschien kort. Ik zie je wel ergens rond de 30e dan;)
God wants (to)/will/and has bless(ed) you!
Joon -
24 April 2008 - 20:20
Jeroen:
Gaaf gezongen Steph!
En tot over iets meer dan een maand ;-) -
24 April 2008 - 20:21
Pieter B:
Gezellig! Dan moeten we maar weer eens snel gaan frituren! Veel plezier nog daar :) -
24 April 2008 - 20:23
Lisanne:
Awesome :D -
24 April 2008 - 20:26
B-Boy_D:
Wow Steph!!!
Vet mooi gezongen:D ik wist niet dat je zon kracht had in je stem:D!nou tot over 36 dage;)Geniet nog even van je tijd daaR!!!
Knuff Daniel -
24 April 2008 - 20:28
Pieter B:
24 April 2008 - 20:40
Manuel:
Hey Steph,
Heeeeeel lang niet gesproken. Ik vond je nummer echt super super mooi en goed gezongen.....
Wanneer gaan we weer eens vissen, jij hebt ergens nog onze hengel:-)
Maar tot snel en je bent uitgenodigd op 20 Juni, dan ga ik trouwen!
Zie je later,
Greets Manuel -
24 April 2008 - 20:42
M.arjo:
Super meis!!
Tot snel :D -
24 April 2008 - 21:47
Elsa:
Steph!!! wat goed!!!!! Wat ben jij toch goeoeoeoed!!! :-)
En 30 mei is al snel. Yeah! Leuk leuk leuk!
Hier alles goed. Beetje lente-temperaturen, zon, af en toe regen. En nu 2 weken soort van vrij. We gaan optreden bij SoSu en lesgeven bij Opwekking.
Dikke kus lieverd!!! Zet em op met de laatste loodjes....binnenkort weer even bellen!
Liefs
Elsa -
24 April 2008 - 21:57
Lieke:
WAUW wat een stem en zo kwetsbaar neergezet! Echt heel mooi!
Ik keek vandaag op mijn eigen profiel van waarbenjij.nu en daar kun je altijd mensen zien die ook in hetzelfde land verblijven en zo kwam ik op je site terecht... Toevallig is dit lied, 'the movie in my minde' 1 van mijn favourite en ik heb het zelf ook erg veel gezongen! Maar kreeg echt kippenvel van je performance! Zeker mee doorgaan!
Groetjes Lieke
.....wauw..... -
25 April 2008 - 15:41
Lieke:
Hoi hoi,
Ik heb alleen geluids opnames thuis in NL liggen, haha. Hebben we nu niet zoveel aan... Helaas heb ik daar niet zo een mooi filmpje van als jij!
Ik zal je mijn emailadres geven, lijkt me leuk om eens te kletsen op msn of via de mail. Is altijd leuk om mensen te leren kennen die dezelfde passie hebben.
liekje3@hotmail.com
Liefs Lieke -
25 April 2008 - 21:20
Tabitha:
hm...! niiice!! -
26 April 2008 - 03:29
Luuk:
Maar ik zie je lekker al de 16e :D!
Sehr Gut gezongen steph! :D
kuzz moi -
26 April 2008 - 13:06
Lizameniza.... Nolet:
Jezus....
Ik was even vergeten hoe mooi jij kan zingen....
De 30ste al!!!???!!! JEeeee!!! wat snel!
Ik zie er echt heeel erg naar uit dat je terug bent!
love you (L)
xxLies