onverwacht nieuws... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Stephanie Yavelow - WaarBenJij.nu onverwacht nieuws... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Stephanie Yavelow - WaarBenJij.nu

onverwacht nieuws...

Door: Stephanie

Blijf op de hoogte en volg Stephanie

25 Maart 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo!!

Omdat ik mijn mond niet kan houden voordat ik de ticket heb geboekt, zal ik het maar meteen zeggen: ik kom terug naar Nederland...!

Begrijp me niet verkeerd. Het is hier geweldig en ik word overspoeld door luxe en goede lessen, alleen er zijn veel meer factoren die meespelen. Een paar overheersende zijn: ik mis mijn eigen land, met de mensen waar ik het meeste om geef erin, en ik krijg te weinig dans lessen aangeboden. Dus heel beknopt komt het daarop neer, met als gevolg dat ik weer in het regenlandje kom wonen!
Ik kom eind mei/begin juni terug, en kan niet wachten jullie te zien. Nog een paar maandjes en dan is het zover!

Verder is er hier heel veel gaande, ik heb al opgetreden met de band, en hier is een link naar het liedje 'Chasing Cars'. Hou er wel rekening mee dat we toen nog maar 2 weekjes bij elkaar waren.. haha maar het was alsnog erg leuk.

We hebben nog 4 optredens gepland, en het leuke is dat we er voor betaald worden ook!
Op school gaat het verder goed, 7 As en 1 B+, maar helaas moet ik nu een paar papers schrijven als ik dat zo wil houden..

Hoop dat alles goed gaat daar. Laat het me weten.

Tot gauw!
Veel liefs.

• 25 Maart 2008 - 20:55

M.arrjo:

Liefe Liefe steph!
    ik kan niet wachten tot ik je weer zie!! lekker gek doen en ons shop dagje staat nog vast!:) suc6 met alles daar afsluiten! ik zie je snel!!

Liefs (L)

• 25 Maart 2008 - 21:04

Marinde:

Steph!
    Wat gezellig! Dat had ik echt totaal niet verwacht! :D
    Dat betekent.. Dat ik je snel weer ga zien!
    Geniet dan nog maar van de maandjes die je in Amerika te gaan hebt!
    Dikke knuffel!
    XXX

• 25 Maart 2008 - 21:04

Laila:

Yeahhh!!! Je komt terug!!!!!!!!!:-D Hhaha, niet erg hoor! Xxx Lailie

• 25 Maart 2008 - 21:09

Tasmin:

Dapper van je, dat je dit besluit hebt genomen. Ik weet precies hoe je je voelt. Een ontzettend grote stap om alles wat je daar met moeite hebt opgebouwd nu achter te gaan laten.

Alvast welkom terug!
    Liefs x

• 25 Maart 2008 - 21:13

Ammar, Lisa, Martyn:

hey hey meisie van een klas hoger

wij vinden het iniedergeval erg gunstig dat je weer terug komt. als je in nederland woont lijkt het ons erg leuk als je door gaat met het schrijven van je avondturen in nederland omdat het wel lekker wegleest. tot snel!

heel veel leuks nog de laatste weken en geniet er van!

groetjes

• 25 Maart 2008 - 21:14

Elzje:

Heyyyy lieve stef!

Je had VAST gene berichtje van mij verw8:P!!
    maar ik vind het wel heel leukdat je weer hier komt !!
    heb je ECHT LANG NIET gezien

rustig aan met de boys daar(A)
    (h)
    Dikke kus elzjeee(K)

• 25 Maart 2008 - 22:02

Jonathan:

Hee! Cool steph;) Word het weer een kerkje pakken? haha.

Tot snel;)
    j.

• 25 Maart 2008 - 22:11

Marnix:

Heeey Steph,

Zo te horen gaat alles goed met je en heb je het je het nog erg naar je zin.
    Ik had het eerlijk gezegd wel een beetje zien aankomen dat je terug zou komen omdat je de vorige keer tegen mij al had gezegd dat je Nederland best wel miste, hoe leuk je het daar ook had!
    Ik vind het in ieder geval erg leuk dat je weer terug komt! Heel erg veel plezier nog de laatste maanden!!

Tot snel,

je trouwe youtube fan! (marnix)

• 26 Maart 2008 - 07:59

Anneke:

Oooooooh lieve lieve lieve Steph..
    Wat een heeeeeeerlijk bericht!!!!!
    I can't wait!!!!! Mis you meisje!!
    Liefs, Anneke

• 26 Maart 2008 - 11:45

Tabitha:

he!
    Kun je ons komen aanmoedigen op de eo jongerendag!moest laatst nog aan je dneken, dat het wel een gezellig hotelnachtje was he, vorig jaar!

LIEFS

• 26 Maart 2008 - 12:43

Addik:

Kom je alweer terug? Ik weet nog dat je nog geen jaar geleden achterop bij mij op de fiets zat en heel trots vertelde dat je ging. Vond het wel heel dapper.

Kus. Addik

• 26 Maart 2008 - 12:45

Lowie:

Hee Steph!

Altijd welkom in Nederland he ;). Leuk van je te horen zo en lekker bezig nog steeds! Heb ook zin je weer te zien :). Tot snel!

Huggie van Lo

• 26 Maart 2008 - 12:55

Jolinde:

Hi StephAnie YavElow (remember!),

wat jammer dat dingen niet gelopen zijn zoals je gepland had, maar aan de andere kant misschien juist de bedoeling... Geniet nog even van je laatste maandjes en ik hoop je snel weer te zien! Laten we hier een leuke hiphoples uitzoeken, wat zeg je daar van?! :-) (weet je die combi nog??)

dikke knuf,

Jo

• 26 Maart 2008 - 13:37

Tessa:

JAAAAAAAAAH, finally finally finally! haha ik kan niet wachten....kusss (L)

• 26 Maart 2008 - 15:51

Lisanne:

Zo onverwachts is dit nieuws niet ;)
    Maar anyway, leuk dat je terug komt!
    Tot snel :D

• 26 Maart 2008 - 16:45

Ruben:

nou tis toch wel goed nieuwsch!
    nog twee maandjes genieten, en dan de rest van het jaar hier genieten:D

tot snel X ruub

• 26 Maart 2008 - 20:13

Lizameniza.... Nolet:

Heey Lieve Steph!
    Ik was nog steeds in een dip omdat ik er niet was toen jij aankwam en ff in NL was toen ik dît hoorde van josh!!!!
    Ik ben zooooo blij!!!!
    Ik wil je zo graag weer zien!
    Ik was vastbesloten om koehandel pas uit de kast te halen tot jij weer mee kon doen maar vorige week zij josh: 'potje koehandel?'
    entoen kon ik het toch niet laten...(haha)
    Ik mis je echt zo erg! en ik kan niet wachten tot mei/juni (waarom niet gewoon april!hihi)Veel plezier in de maanden die je nog daar bent!
    xxLisa

• 27 Maart 2008 - 14:14

Laura:

heej:D
    wat leuk dat je weer naar nederland kmt dan kan ik je beter leren kennen:D
    (K)-Xx- Lau

• 28 Maart 2008 - 18:15

Anneke Visser:

Hey steph...
    dit heeft best wat lef gevraagd om deze beslissing te nemen zeg... maar ik denk wel dat t de goede is...
    Ik kan niet wachten tot je terug bent, en dan moeten we snel weer een meidenweekend plannen...

hele dikke kus,
    annie