nieuw begin
Door: Stephanie
Blijf op de hoogte en volg Stephanie
12 Februari 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik vond het heel fijn jullie weer te zien en ben erg blij dat ik zulke geweldige vrienden heb.
Om erlijk te zijn had ik verwacht dat ik een beetje depressief zou zijn omdat ik iedereen moest achterlaten, maar gelukkig valt het allemaal reuze mee (wat niet betekent dat ik jullie niet mis), en begint dit ook als een thuis te voelen. Het is wel ijskoud, maar gelukkig gaat het binnenkort sneeuwen! Mary mijn kamergenote en ik zijn verhuisd naar een grotere kamer en nu hebben we onze eigen douche, wc, koelkast en tis heerlijk.
Ik heb weer een nogal zwaar rooster maar het zijn bijna allemaal lessen die ik ontzettend leuk vind:
Ballet
Modern
Music Theory
Engels (mwah...)
Jazz Impro (beetje zingen en piano spelen :D)
Sociology
Opera workshop
Zangles
Ik had auditie gedaan om te zingen in een band: 'A Common Day' met gitaar, basgitaar, drums en elektrische viool. We gaan aanstaande zaterdag al optreden en een vriendin gaat het waarschijnlijk filmen, dus dat krijgen jullie binnenkort te zien!
Verder schrijf ik veel liedjes, ga ik meestal om 5 uur slapen doordat er nu allemaal vrienden in hetzelfde gebouw wonen en we onder het mom van 'huiswerk maken' de halve nacht wakker blijven, en ben ik een fort aan het bouwen met een vriend in het bos! Jajaja veel gaande hier. En daar?
Liefs Steph
12 Februari 2008 - 07:59
Anneke:
Lieve lieve lieve Steph.. Wat heerlijk dat je je daar zo thuis voelt onderhand! Ik vind het jammer dat ik die laatste dag geen afscheid van je heb kunnen nemen, maar het zij zo... Hier alles rustig, iedereen gaat weer een beetje zijn gangetje.. 2008 went steeds meer.. :) Lieve schat, ik ben nogmaals heel blij dat je het daar zo leuk hebt! Denk je nog een beetje aan ons? Liefs, Anneke -
12 Februari 2008 - 12:17
Sue&Claire:
Lieve steph!
Hier is op het moment Kuala Lumpur! We zijn aan het wachten op onze vlucht naar sydney, al 9 uur lang... bluh! Maar heel jammer dat ik (Sue) je niet meer goed gedag heb kunnen zeggen, was van plan je nog te mailen, maar je weet hoe dat gaat... helaas! Miss dat het Oz-USA contact beter gaat haha.
Nou darlin, have fun en je hoort snel ook onze adventures!
Liefs! -
12 Februari 2008 - 12:35
Nathan:
Hey steph, ik weet niet of je me nog kent :$ hahaha maar ik ben die jongen met wie je samen hebt gedanst op de EO jongerendag..
jij bent opnieuw begonnen en dat zijn wij ook weer gaan doen met de Eo dag.. Helaas zonder jou :( wel minder want het zou natuurlijk leuk geweest zijn als jij er ook weer was :) maar helaas maybe next year??
Ik hoop dat je een leuke tijd hebt!! Wie weet zien we elkaar weer met een leuke jamsession ofzo.. ;) nou tot ziens!! :)
Bless,
Nathan -
12 Februari 2008 - 12:37
M.arjo:
Dag Lieve steph!
ik vond het ook super dat je weer even in nederland was! was gezellig met je!
fijn dat je je daar al thuis voeld!!
Suc6 met alle dingen die je doet! en k hoop snel weer wat van je te horen!
Liefs en dikke knuffel marr -
12 Februari 2008 - 13:38
Jonathan:
Hoi Steph,
Ik ben nu met Arla op Koh Chang, een eiland bij Thailand. Morgen gaan we naar Cambodja, we genieten erg!!
Leuk om van je te horen, en fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt en het verlaten van Nederland je niet te zwaar valt!! Veel plezier! Ik wacht op je filmpje!!
X Joon -
12 Februari 2008 - 21:41
Ruben H.:
Stephie!
blij dat het goed gaat met je!:D
Was een btje snel dat je weer weg was mja..
Ben blij dat we iig lkkr ff naar baan 7 zijn geweest en lkkr film hebben gekeken was goeeed!!!!!
nou spreek je snel mafkeessie rustig aan!!!
liefs xx ruby -
13 Februari 2008 - 01:51
Carmen:
Heey lieve steph!
Jammer dat ik niet in NL was om je weer even in mijn armen te nemen zeg! Was het leuk om weer te dansen met de oude vertrouwde?!
Ik zit nu nog in Australie, laatste weekje. Zondag vlieg ik naar Indonesie voor een maand. Heb daar ook zo onwijs veel zin in!
Geniet heel erg van alles, ik wil je opzoeken in je fort!
Liefs veel liefs Carmie
13 Februari 2008 - 11:17
Anneke Visser:
hey steph,
super leuk om te lezen dat je al weer lekker bezig bent daar! Ik ben benieuwd hoe je het gaat doen met A common day :D
je rooster klinkt idd wel leuk, maar is het niet zo dat als je om 5 uur pas gaat slapen, elk rooster zwaar is ? :P ;)
Dikke knuffel en kus,
anneke